woensdag 13 november 2013

Avonturen van de drie musketiers

Vandaag was het eindelijk zover: Feuten het feestje met mijn 2 musketiers. We hebben lang gewacht op de dag dat we alle drie vrij waren. En we hebben veel te lang gewacht om Manuel Broekman op zo'n groot scherm te zien.
Een lekker impulsieve actie om zo tijdens een saai hoorcollege te besluiten om naar de bioscoop te gaan. We zijn alle drie fan van de bijzonder fijne Manuel Broekman, dus wilden we deze film HEEL graag zien. En we zijn beloond voor het lange wachten.

De opzet van de film is heel simpel. Hij speelt zich voornamelijk af in een avond/nacht in het gezellige Amsterdam. We krijgen een kijkje in het leven van de student, maar niet zomaar een student: een Amsterdamse student die bij het studentencorps H.C.S Mercurius. De inschrijvingsavond voor eerstejaars is een gruwelijk feest vol alcohol, seks en drugs. Nadat het via social media volledig uit de hand loopt, moet ook de politie aan te pas komen. Door de hele film heen is Manuel Broekman prominent aanwezig als Bram Wagtmans, die zijn rol feilloos speelt.

Om een lang verhaal kort te maken: Manuel is fijn, feuten is lekker, ik ben jaloers op de corpsstudenten en ik wil ook een feestje als deze!
 Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen