zondag 15 december 2013

De meeste dromen zijn bedrog. Of toch niet?

Na de zoveelste verhuizing denkt Liv Silber eindelijk rustig te kunnen wonen in een mooie boerderij op het Engelse platteland. Op het vliegveld ziet ze deze droom al in rook opgaan. Haar moeder heeft een nieuwe vent gevonden die in hartje Londen woont. De bekakte Ernest is helemaal wat haar moeder wil, maar absoluut niet wat Liv wil. Ze doet enorm veel moeite om de boel te saboteren. Maar wie had gedacht dat ze het oprecht leuk zou gaan vinden in Londen?

Spullen stelen wordt wel heel persoonlijk
Samen met haar zusje heeft ze een pact gesloten nooit verliefd te worden op een jongen. Het wordt Liv wel erg moeilijk gemaakt als ze tijdens haar eerste schooldag zo'n beetje de vier knapste jongens van de wereld tegenkomt. Het wordt nog lastiger als 1 van die jongens, de aantrekkelijke Grayson, de zoon van Ernest blijkt te zijn. Na een familiedinertje leent ze een trui van Grayson. Hiermee gaat er een compleet nieuwe wereld open voor haar. Met deze trui kan ze zomaar binnenlopen bij zijn dromen. Maar dat is niet het vreemdste. Ze komt de andere drie jongens ook tegen in haar droom. En de volgende dag schijnen ze precies dezelfde droom gehad te hebben!

Uit de hand gelopen spelletje
De vier jongens hebben met Halloween voor de grap een spel gespeeld. Hiermee denken ze een kwaadaardige demon opgeroepen te hebben. Ze moeten tot het einde blijven meespelen, anders wordt hun iets dierbaars afgenomen. Ineens blijkt Liv onmisbaar in hun spelletje.

Zal het Liv lukken om niet voor één van de vier jongens te vallen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen