woensdag 12 maart 2014

Wees niet langer de 'Wing Girl' van je beste vriendin

WARNING: Van deze tips is niet wetenschappelijk bewezen dat het werkt. Ik kan ook gewoon niet flirten en ik heb er verder geen ervaring mee.

Je zit in een willekeurige caf├ę of club aan de bar samen met je aantrekkelijke vriendin. Jullie zitten gezellig te kletsen tot je vanuit je ooghoek ineens een knappe man naar je toe ziet komen. Je gaat rechtop zitten en tovert je mooiste glimlach tevoorschijn. Dan tikt hij je beste vriendin aan en begint een gesprek met haar. Beiden hebben ze geen aandacht meer voor je. Teleurgesteld roer je door je mojito. ‘Zie je wel dat zij veel mooier is’, denk je bij jezelf. Maar dat is niet waar. Alles valt of staat bij je lichaamstaal. Vandaag daarom een ouderwetse cursus flirten!

Het begint allemaal met de ‘vibe’ die je uitstraalt. Onzekerheid is een afknapper voor vele mannen, dus ga een beetje rechtop zitten en hou je handen in je schoot. Als je je armen over elkaar hebt en naar beneden kijkt, kom je heel ongemakkelijk en onzeker over: niet doen dus. Beter zit of sta je rechtop en leun je een beetje naar achteren, zorg voor een open houding. Niets is zo aantrekkelijk als een opgewekte vrouw! Ook moet je tijdens het flirten goed blijven opletten, de man in kwestie moet wel interesse hebben. Er zijn aan aantal rode vlaggen waar je op moet letten.

Mannen hebben een heel andere manier om te laten zien dat ze ge├»nteresseerd zijn. Ze willen graag groot en stoer lijken, het aloude oerinstinct. Dat doen ze door rechtop te staan met de voeten uit elkaar en na je toe gericht. Daarnaast hebben ze vaak hun handen in hun zakken of de duimen in riemlussen gehaakt. Als jouw ‘object of desire’ aan de bar zit, let dan goed op of hij met bierviltjes of andere dingen aan het spelen is. Als je oogcontact maakt en hij doet zijn wenkbrauwen eens omhoog alsof hij verbaasd is en hij kijkt je wat langer aan dan jij zou doen, dan zijn dat allemaal hele positieve dingen.

Een week later zit je in dezelfde bar met dezelfde vriendin. Bang om weer het vijfde wiel te worden, kijk je eens om je heen of je een man met potentie ziet. En die is er zeker. Aan het eind van de bar zie je hem staan, dit zou wel eens ‘the one’ kunnen zijn. In je hoofd gaan alle radartjes draaien en je handpalmen worden zweterig. Je wacht tot hij je kant op kijkt en slaat dan toe. Nu maar hopen dat je knappe vriendin niet hetzelfde idee had!

Je begint met oogcontact maken, dit kun je op twee verschillende manieren doen. Je kunt hem voor ongeveer vijf seconden aan blijven kijken en dan wegkijken. Ook kun je hem heel kort aankijken en dan je blik afwenden. Herhaal dit een aantal keren. Pak tijdens het oogcontact maken eens een plukje haar en windt deze telkens om je vinger. Verder kun je je lippen ook goed gebruiken tijdens het flirten. Je kunt je lippen tuiten, langs je lippen likken of op je onderlip bijten, dit werkt allemaal om zijn interesse op te wekken.

Als je zeker weet dat je zijn aandacht hebt, gooi je haar eens van je schouders. Namelijk, als je je hals en de binnenkant van je polsen laat zien, stel je je kwetsbaar op. Blijf vooral af en toe oogcontact maken en zet je verleidelijkste glimlach op of geef een knipoog. Als hij niet alleen naar je gezicht kijkt, maar je hele lichaam bekijkt en hij lang oogcontact maakt, dan weet je bijna zeker dat je goed zit.

De man staat op en loopt naar je toe. Hij houdt zijn blik alleen maar op jou. Van binnen doe je een klein vreugdedansje, het is gelukt!
"Hallo, kan ik deze mooie dame wat te drinken aanbieden? Ik ben Manuel", zegt hij glimlachend.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen